mantenimiento de equipos electrogenos


Abans d’iniciar el funcionament d’un grup electrogen d’emergència s’ha de tenir en compte les següents normes d’ús que generalment apareixen a la guia que acompanya al grup electrogen quan aquest és comprat. Anem a veure quins són:
  1. Abans de fer funcionar al grup electrogen comprova que no hi hagi estufes, bombetes, motors o altres tipus de càrregues connectades a la presa de força.
  2. Comprova que no estiguin bloquejades les entrades ni les sortides d’aire de refrigeració a l’alternador.
  3. Comprovar que la tensió de càrrega es relacioni directament amb la presa de força on es vagi a connectar.
  4. En el cas que connectis diverses càrregues en el mateix grup electrogen recorda que cal que es distribueixin bé entre les diferents fases.
  5. Posar en marxa.
  6. Quan hagis posat en marxa el grup electrogen comprova la tensió a través del voltímetre, recorda que la tensió en l’espai buit ha de ser més alta que la tensió nominal.
  7. Evita les sobrecàrregues comprovant amb l’amperímetre la intensitat que s’exigeix ​​al grup electrogen, tractant que no sigui més gran que la que s’indica a la placa de característiques.
  8. Intentar no sobrepassar la intensitat màxima que s’indica amb les diferents sortides.Tingues present que per a la presa auxiliar monofàsica aquest índex pot ser menor que el que s’indica a la placa.
Seguint aquestes normes d’ús quan es compra un grup electrogen d’emergència es prosseguirà a evitar l’aparició de danys i errors en el funcionament i per tant a problemes d’energia on el generador s’hagi d’instal·lar.

MODELS PER INDÚSTRIES

L’elecció d’un grup electrogen sempre és complicada, mai se sap si es va a encertar o no amb la compra del grup electrogen que realment necessitem. En aquest post de venda de generadors us presentem un model de grup electrogen destinats a les indústries, es tracta de la gamma industrial de Inmesol, que es destinen principalment a les indústries, fàbriques, pedreres de mineria i àrids, hotels, telecomunicacions, cases rurals , ports marítims, aplicacions forestals, i militars, etc. Generalment aquests grups electrògens funcionen amb una instal·lació on no existeix xarxa elèctrica o el corrent de llum és molt poca.
La marca Inmesol ha dissenyat aquesta gamma indústries de grups com a resposta al problema de les potències, ja que aquests models de generadors disposen d’un gran rang de potències. Amb una construcció forta i que resulta de la investigació que es fa de R + D + I, la qual desenvolupa noves aplicacions de protecció contra altres agents del medi ambient com poden ser la temperatures de fins a 50 º, neu o tempestes fortes. La manera de construir el disseny dels grups permet el desenvolupament de grups electrògens insonoritzats amb nivells d’emissions de so molt baixos. 
Com veieu la marca Inmesol aporta solucions única i infal·libles amb el desenvolupament d’aquests nous grups que són de molta utilitat en usos de grans dimensions i de dimensions més extenses, on un grup electrogen convencional no serviria i no seria molt funcional. Trieu bé amb els generadors d’electricitat del grup Inmesol, empresa que porta la instal·lació dels seus equips a nivell nacional i internacional.

PREUS D’OCASIÓ

Quan vas a comprar un grup electrògens d’ocasió a elecció pot ser complicada, ja que et comences a preguntar moltes qüestions a ALS que pot ser que no li trobis respostes, a causa de la falta d’informació, qüestions com: ¿La qualitat d’aquest grup electrògens és adequada? Aquest grup electrogen és funcional? ¿Quines condicions ha de tenir un grup electrogen que jo desitjo? És difícil adquirir un bon grup electrogen a un preu barat? Totes aquestes preguntes tenen les seves respostes correctes si contactar amb una empresa que ofereixi tots els serveis d’assessorament perquè no et quedis amb el dubte quan vagis adquirir un grup electrògens d’ocasió que necessites. No ho tindràs difícil si t’informen del tipus de grup electrogen que necessites adquirir. Aquests aparells són utilitzats en zones i llocs on la xarxa elèctriques no arriba de forma normal i els recursos energètics tenen errors gairebé sempre. Comprar un grup electrògens és perfecte per a connectar aparells elèctrics i altres aplicacions no tan senzilles. Si el que vols és un grup electrogen portàtil i que sigui d’ocasió, al mercat trobaràs un completíssim catàleg. Aquest model de grup electrogen et servirà en cas que necessitis moure-de manera senzilla i fàcil, amb una instal·lació fàcil d’igual manera que a l’hora de engegar. Els grups electrògens de què disposa en el mercat t’ajudaran en el treball diari, donant bons resultats molt eficaços.Recordeu que la compra d’un grup electrogen de ocasió no té perquè incidir en la qualitat del mateix. Sempre es tendeix a pensar que comprar alguna cosa barat al final ens surt car però en realitat no té perquè ser així.